
شرح وظایف امور تغذیه:
- نظارت بر تهیه اقلام اصلی مواد اولیه توسط پیمانکار
- نظارت بر خرید مواد غذایی ، کیفیت مواد غذایی ، انبار مواد غذایی ، طبخ و توزیع غذا توسط کارشناس تغذیه
- نظارت بر بهداشت سلف سرویسها ، پرسنل و کارکنان شاغل در آشپزخانه ها توسط کارشناس تغذیه
- نظارت بر نحوه صدور کارت اعتباری اتوماسیون تغذیه دانشجویان
- رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به پیمانکار
- نظر سنجی از دانشجویان ساکن خوابگاهها در مورد کیفیت غذایی جهت برنامه ریزی هرچه بهتر تعداد دانشجویان
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی به صورت ماهانه و درج آن در سایت دانشگاه
- تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاون دانشجویی فرهنگی برای پرداخت حق الزحمه ایشان برابر مفاد قرارداد منعقده
- شناسایی مطلوب دانشجویان فعال به عنوان همکار افتخاری جهت نظارت بر توزیع شام و صبحانه در خوابگاه های دانشجوئی و پرداخت حق الزحمه ایشان برابر دستورالعمل کار دانشجوئی
- پیگیری مشکلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو غذا به صورت اینترنتی یا از طریق دستگاه pos دانشکده
- تهیه آمار پخت غذا به صورت هفتگی و ابلاغ به پیمانکار
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: